biografia

BIOGRAPHY

Jose Conejero Olcina


Naix a Ontinyent el 22 de Novembre de 1991, comença els seus estudis als 6 anys a l’escola de música AdLibitum d’Ontinyent amb la especialitat de trombó amb els mestres Isaac Sanabria, Jaume Moscardó i Pere Molina.


Seguidamet, segueix els seus estudis de Grau Professional al conservatori Luis Milàn de Xàtiva de la mà de Jordi Soler, Rafael Mullor Grau, Joan Falcó i Fran Belenguer.


Ha fet diversos cursos de direcció d’orquesta i banda amb Bert Appermont, José Alcàcer, Josep Miquel Gimenez, Jose Antonio Rebollar, Miguel Romea, Manolo Villar i Pere Molina- Gonzàlez.


Ha dirigit diverses formacions com l’Agrupació Musical d’Ontinyent, l’orquestra de alt rendiment dels cursos d’AdLibitum, Societat Musical de Segorb, l’orquestra de càmera ARVEN de Pontevedra, la Societat Musical de Benicolet, etc.


Dins del cercle de la composició, ha realitzat diversos projectes, com l'Alferecia 2019 de la Filà Muntanyesos d'Alcoi, enregistrada al CD "De Santander a la Muntanya" per la Unió Musical d'Alcoi com d'altres composicions variades per al mon de la festa. Inclou també música per a mitjans audiovisuals  l’escola de Musica Yamaha Music School en la localitat de València de la mà de David Antolín


La seua música ha sigut interpretada i enregistrada per diferents agrupacións musicals de tot el territori valencià com el Grup Musical Rebuig d'Alcoi, l'Agrupació Musical d'Ontinyent, la Societat Musical de Benicolet, l'Ateneu Associació Cultural d'Ontinyent entre d'altres.


Actualment, cursa direcció d’orquestra a l’escola de música de Valga (Pontevedra) amb els Mestres, Manolo Villar Touceda i Pere Molina-Gonzalez.

CONTACT US


Jose Conejero Olcina


e-mail: info@joseconejero.com

© Jose Conejero Olcina. Copyright All Rights Reserved 2019